onsdag 31. oktober 2012

Vi var på bytur på lørdag!

På lørdag hadde vi besøk i butikken av tøffe Brede på 9 1/2 år og søte Hedda på 6 år. De sikret seg et begge et flott antrekk. Brage i jeans fra VINGINO og stilig skjorte fra GANT. Hedda i en nydelig genser og et matchende skjørt fra MAYORAL.


Skjorta til Brede finner du her , og buksa finner du her






Antrekket til Hedda er desverre ikke ute i nettbutikken, men gjerne send oss en mail på nettbutikk@lillemartine.no så hjelper vi deg med å få tak i det =) 

Vi håper at vi treffer deg og din familie neste lørdag!

Ha en fortsatt fin kveld.

Hilsen jentene hos Lille Martine =)

mandag 29. oktober 2012

Man skal være lykkelig som liten!



Lykkelig som liten tilbyr naturlige og økologiske hudpleieprodukter.
Oppskriftene er utviklet av de to legene Kari Løvendahl Mogstad og Nils Ivar Leraand.

Kolleksjonen består av en underbar barnesalve (som fullt ut kan erstatte den tradisjonelle zink-salven), hudkrem (bodylotion) med og uten lavendel, badeolje, barnehagekremen ammesalve, strekkmerkeolje og doktorsalve




Produktene er laget spesielt med tanke på ny, sart og urørt barnehud og det brukes kun de beste naturlige og økologiske oljene og råstoffene tilgjengelige på markedet. 

Alle produktene er uten kortison, uten parabener og uten miljøbelastende stoffer.



Barnesalven er laget av utvalgte, milde fettstoffer og oljer med tilsetninger av vitaminer og antioksidanter, som vi gjennom mange års erfaring vet har gunstige effekter for huden. Salven virker helende og lindrende om huden er blitt rød og sår. Den er også veldig god ved tørr hud og tørre flekker, lettere former for eksem og så videre. Med sheasmør, avokado-, ringblomst-, jojoba- & lavendelolje. Laget for hånd av nonnene ved Tautra Mariakloster i Trondheimsfjorden. Uten parabener, uten kortison. 
Om vinteren i kaldt vær er denne salven ypperlig på nesetipp, hake og kinn.




Hudkremen gir masse god fuktighet og næring til barnehuden, men er også ypperlig til voksne med tørr eller sensitiv hud. Kremen egner seg også godt til en voksende gravid-mage eller til en nybakt mamma.
Hudkremen er helt uten parfyme eller luktstoffer, og er 100% parabenfri, og med masse gode naturlige oljer, bl.a. jojoba-, avokado-, raps- og aprikoskjerneolje. Den er super til barn med tørr hud, og barn som har tendens til atopisk eksem. 
Hudkremen fikk toppscore hos Grønn Hverdag, og den er derfor ideell til allergikere.
Den fåes i to varianter, én uten duft og én med en diskret duft av økologisk lavendelolje. 






Badeoljen er blandet med ulike pleiende oljer og fuktbevarende stoffer, tilsatt en andel særdeles mild oljesåpe. Noen dråper i badevannet eller på vaskekluten gir barnet en skånsom og naturlig vask, uten skadelige tilsetningsstoffer.
Nonnene på Tautra Mariakloster står for fremstillingen. Den inneholder bl.a. økologisk avokadoolje (som gir den grønne fargen), jojobaolje, aprikoskjerneolje, mandelolje, glycerin og lavendelolje. 
Mange voksne bruker denne oljen som dusjolje. Den er pleiende og smørende og veldig skånsom for tørr og sensibel hud.




Barnehagekremen er en ypperlig kuldekrem og beskyttende krem for små og store kinn i norsk høst- og vintervær. Basert på naturlige og økologiske råvarer, bl.a. økologisk aloe vera, rapsolje, ringblomstolje og mandarinolje. Den er fet og god, og gir god beskyttelse der det trengs mest. 
Både aloe vera og ringblomst er kjent for sine helende egenskaper, og mandarinolje sies å forebygge blodsprengninger i huden. Inneholder videre lanolin, økologisk kaldpresset hampolje og tistelolje som er kjent for sine beskyttende egenskaper.
Ingen parabener, hormonhermere, sulfater eller kunstige duft-farge- eller konserveringsstoffer. Inneholder litt vann, det lille vannet fordamper fort fra huden og blir ikke liggende og fryse til is. Det finnes faktisk en finsk studie som tyder på at det er gunstig med litt vann  i kuldekrem.







Ammesalven er spesialutviklet med tanke på å gi den nybakte mor en så skånsom start på ammingen som mulig. Den inneholder pleiende og legende fettstoffer, som legger seg som en beskyttende hinne over det såre området. Alle ingrediensene er av fødemiddelkvalitet, det vil si at alle innholdsstoffene i salven kan spises. Ta gjerne på ammesalven med en q-tips, av hygieniske årsaker, og smør bare på det såre området. 100% økologisk. TIPS! Mange bruker den også som leppebalsam, den er nemlig kjempegod også på såre og sprukne lepper. Inneholder sheasmør, ringblomstolje, jojobaolje og ubleket bivoks.






Doktorsalven er spesielt tilpasset voksen huden. 
Det lagt vekt på å kombinere eldgamle erfaringer og tradisjon med moderne viten om hudens oppbygning, anatomi og fysiologi. Salven er effektiv og virksom, samtidig som den er skånsom mot både huden og miljøet. Den er brukt ved en rekke ulike tilstander og hudproblemer: Eksem, tørr og sår hud, sprukne hæler, brannsår, anal kløe og sårhet, kulde og vind, liggesår/sår hud hos eldre, psoriasis m.m.
Den inneholder bl.a. nærende sheasmør, ringblomstolje, betennelsesdempende lavendelolje, jojobaolje og økologisk avokadolje.
Uten parabener og kortison. Lages for hånd av Tautranonnene etter hemmelig oppskrift.






Generelle tips fra produsentene bak Lykkelig som liten
Når man prøver et nytt hudprodukt, lønner det seg alltid å forsøke på en liten flekk på huden først. Noen kan bl.a. reagere på natulige, eteriske oljer. Dette har ofte sammenheng med konsentrasjon og mengde. Vi bruker bare noen få dråper i våre produkter for mor og barn. Vi tilstreber å finne oljer med gode egenskaper som er velprøvde og trygge, og som har gode og tilpassede, positive egenskaper for huden til både store og små. Men selv om våre produkter er veldig snille og milde, vil det alltid være noen som kan reagere allergisk. Dette gjelder uansett hvor naturlige og rene produktene er. Enkelte er f.eks. allergiske mot jordbær eller eple, men det betyr jo ikke at eple og jordbær er usunt. Enkelte er til og med allergiske mot allergimedisin! 

For å lese mer om produktene og skaperne bak denne fantastiske kolleksjonen kan du klikke deg inn på hjemmesiden til Lykkelig som liten her.

Flere av oss på Lille Martine bruker produktene på oss selv, og egne barn, og anbefales på det varmeste! De omtalte produktene selges i nettbutikken vår, du kommer direkte inn på produktene ved å trykke her.

Hvis du har egne erfaringer del dem gjerne med oss andre i kommentarfeltet her på bloggen.

Ha en fremdeles fin dag*
                   ❤Lisa




søndag 28. oktober 2012

Trendrapport!


Ja, du ser riktig. Det bugner av rutete skjorter til de tøffe gutta hos LILLE MARTINE!. Men slapp av, du trenger ikke å bekymre deg over at sønnen din kommer til å se ut som Nils eller Trine fra "Mot i brøstet". Det er fordi skjortene vi har fått inn er fra merkene  TOMMY HILFIGER, GANT og MAYORAL, og derfor er det lite som minner om bildet ovenfor. Vi har rutete skjorter til en hver anledning, både hverdag og til fest. Uansett, det er utrolig kult med en rutete skjorte sammen med en tøff jeans, eller en chinos.  Det er et must have! =)



Her ser du noen av smakebitene av høstens store trend for gutta:

Tommy Hilfiger flanellskjorte finner du her !
Pen og samtidig stilig finner du her!


Pen rutete Tommy Hilfiger finner du her =)

Pen og fresh Mayoral skjorte finner du hvis du trykker her



Elegant og stilig fra Gant, kan matches fra str 80-164, den finner du her =) 


Tøff og urban bomullskjorte fra Tommy Hilfiger får du tak i hvis du trykker her =)

Vil du rett og slett se på ALLE skjortene vi har, trykk her =)

***
Godbitene finner du i butikken vår på Byhaven, eller på nettbutikken =) 
Charlotte





lørdag 27. oktober 2012

Forslag til barsel og dåpsgave

God lørdagsettermiddag alle sammen! Det er alltid trivelig når det kommer et nytt tilskudd til verden, om det er familie, venner eller fjerne amerikanske slektninger, så er det alltid veldig koselig. Derfor vil LILLE MARTINE i dagens blogginnlegg komme med noen barsel eller dåpsgavetips.

Vårt første tips er disse fantastiske bodyene med matchende bukser fra GANT
Bodyene er 100% bomull og er utrolig myke og gode. Bodyene finner du her =)
  

Et annet tips vi anbefaler er disse matchende buksene, også fra GANT. Buksene er i 100% bomull og er utrolig myke og gode for den nyfødte. Buksene finner du hvis du trykker her



Siden vi har nevnt  GANT, så må jeg tipse om disse GANT teppene også som er kjempepopulære!

Babyteppene kommer i ulike mønstre og farger =)

Disse teppene matcher også bodyen og buksene, de finner du her



Disse herlighetene finnes i tre ulike herlige farger og du finner dem her.

Sjarmerende og myke tepper i stjerner passer perfekt til den nyfødte finner du her 




En annen veldig populær gave er det søte tallerkensettet fra ELSA BESKOW.

Disse herlige tallerken og matskål-settet koster ikke mer enn 279,- og har en helt genialt antiskli under tallerkene, slik at de ikke sklir ned fra bordet. De tåler også oppvaskmaskin, noe som gjør de enda mer fantastiske. En absolutt favoritt på dåpsgavebordet!




Elsa Beskowsettene finner du her


Håper det var noen av disse tipsene som falt i smak. Hvis ikke ta en titt innom nettbutikken vår, der ligger det mange herligheter og venter på deg!

Ha en fortsatt fin lørdagsettermiddag! =) 

Charlotte



torsdag 25. oktober 2012

Våt og kald hjem fra barnehagen?

Hadde ditt barn et blikk som dette da han kom hjem fra barnehagen fordi han var våt og kald?
I dag meldte vinteren  sin ankomst i Trondheim, og store deler av Norge, med snø fra alle vindretninger. Første snøfall kan oppleves som svært frustrerende hvis vintertøyet ikke er til å stole på. Fortvil ikke fordi vi har utvalget av kvalitetsdresser fra TICKET!

Dressene har en upåklagelig god kvalitet og slitesterk. Den er ekstra slitesterk fordi den er tapet innenfra og ut, kontra andre dresser som er tapet utenfra og inn. Dressen er ekstra god og varm grunnet den fantastisk myke fleecen innvendig. Vi må jo også innrømme at det freshe designet er et stort pluss også!!! Vi kan love deg at barnet ditt vil være like fornøyde som disse to med en dress fra TICKET TO HEAVEN :)

Ha en fortsatt trivelig kveld, hilsen oss fra LILLE MARTINE.

Charlotte


Under to måneder til jul sa du?!


Snøen laver ned i Trondheim, og det er nok flere enn bare oss på LILLE MARTINE som har begynt å tenke smått på julegaver. Vi fikk inn i går disse herlige klærne fra VINGINO. VINGINO er et fantastisk kvalitetsmerke som fører knalltøffe jeans og hverdagsklær med en ekstra liten "edge". Kvaliteten er upåklagelig og jeansen sitter som støpt! Nedenfor ser du noen av herligheten vi fikk inn. Nytt av året er også søte gensere til jente med det lille ekstra. La inspirasjonen begynne!





Herlig genser finner du her
Tøff og slitesterk jeans her 
Tøff "Milano" med krage her
Pen og tøff jeans her
Myk og god "New York" her
Tøff jeans med vingino på rumpa her
Ballerina sort her
Ballerina rosa her
Søt genser i knallfin blå her
Kafétur i paris her

Genserne starter på 349,- og jeansene koster 599,-. Varene finner du i nettbutikken. Vi håper du ble inspirert. Vi har mye annet lekkert i nettbutikken også, ta gjerne en titt! :)
Ha en fortsatt flott snødekt torsdag, klem fra oss fra Lille Martine

Charlotte




tirsdag 23. oktober 2012

Hårpynt i høsttoner

Vi på Lille Martine har en forkjærlighet for den lekre hårpynten fra Den lille prikken over I'en. Vi har akkurat oppdatert både butikk og nettbutikk med lekre høstfarger. Nå er det bare å frotse! :D
Ha en fremdeles fin kveld*


lørdag 20. oktober 2012

Herlig lørdag

Det er en nydelig høstlørdag i Trondheim. Hos Lille Martine har vi åpent i dag også, og de ansatte på butikken forsøker å skinne om kapp med sola ute. Tar du turen innom oss hjelper vi deg gjerne å velge vinterdress, finne en fin kjole eller en stilig skjorte og vest. Vi har masse lekkert i alle kategorier.
***

Det har forresten ankommet splitter nye varer fra GANT også. Tidløs kvalitet som er like fint til hverdags som til fest. Om du velger å nyte finværet i byen eller i skogen så ønsker vi hele familien en god dag!







Klem fra Lille Martine jentene :-)